pondělí 23. ledna 2023

Barbie Signature Looks #19 Doll 2023 (Barbie Signature Member Exclusive, Wave 3 Bonus Doll)

Kód produktu: HJX28

Popis produktu:

Jednou z nejstylovějších výhod každoročního členství Barbie Signature je možnost vlastnit exkluzivní panenky. Tyto Barbie panenky jsou k dispozici pouze na Mattel Creations, a prodávají se pouze členům. V roce 2023, poprvé od zavedení programu digitálního členství, jsme nadšeni, že na začátku nového roku můžeme uvést na trh panenku pouze pro členy.

Panenka Barbie Looks #19 - s kombinovatelnou módou - je první z mnoha exkluzivních Barbie panenek, kterou si mohou členové přidat do svých sbírek. A pokud si chcete doplnit svou sbírku Barbie Looks, musíte být členem Barbie Signature.

Panenka #19 je bonusovou panenkou třetí vlny Barbie Lokks a poskytuje vám náhled, jak tato vlna bude vypadat. "Tématem třetí vlny jsou ,barevné bloky’," říká návrhář Bill Greening. "Pro každou panenku nabídneme velmi zářivé a výrazné barvy. Je to trend, který vidíme v módě."

Každá předchozí vlna zahrnovala šest panenek, a tato vlna bude obsahovat dalších šest panenek (#13-#18) a také #19 panenku, která je pouze pro členy. "Šest základních panenek má více neformální vibrace a #19 panenka je trochu více okouzlující," říká Bill, když vysvětluje odlišení exkluzivní panenky.

Tato exkluzivní panenka se od základních panenek Barbie Looks liší tím, že zahrnuje více oblečení a doplňků. "Jsem velmi nadšený, že mám speciální Barbie panenku pouze pro členy," říká Bill. Je více nadupaná než běžné panenky Barbie Looks z této vlny s extra módními kousky a doplňky."

Tato panenka Black Label bude uvedena na trh 6. února 2023, v 18:00 hodin, stát bude 30 dolarů a nebude mít nákupní limit. Pokud do té doby potřebujete obnovit své členství, můžete dokonce získat své členství a tuto panenku současně. Mezitím se blíže podívejte na to, co je součástí tohoto vůbec prvního Barbie Looks kombinačního setu.

Žádné komentáře:

Okomentovat