úterý 14. března 2023

Barbie x Easy Shoes 2023

Pro jaro/léto 2023 dorazí nová kolekce obuvi s licencí Barbie od Easy Shoes.

Barbie je základní licence portfolia značky Mattel. Barbie se od roku 1959 až dodnes stala nejen módní ikonou a určovatelkou trendů, ale také vzorem, který prostřednictvím hry inspiruje budoucí generace a motivuje je, aby vždy věřili ve své sny a byli vším, co chtějí.

Kvalita Easy Shoes, italské společnosti specializující se na výrobu a distribuci licencované dětské obuvi, vytvořila pro jaro/léto 2023 exkluzivní kolekci s licencí Barbie.

Pro kolekci Barbie používá Easy Shoes kvalitní materiály spojené s vývojem odvážných, módních a všestranných modelů s řadou stylů schopných uspokojit potřebu všech malých dívek vyjádřit se, a to i prostřednictvím vlastního oblečení. Kolekce se skládá z mnoha modelů v několika barevných variacích vyznačujících se podmanivou grafikou a originálním designem. Obuv je také vybavena citlivými LED světly uvnitř podrážky, která se rozsvítí při každém kroku.

1 komentář:

  1. Vidím, že je tady velmi málo komentářů - spíš žádné, ale chci ujistit autory těchto stránek, že jsou HODNĚ sledované a jedny z nejlepších a nejaktuálnějších o Barbie světě. Díky MOC!!!

    OdpovědětVymazat