středa 22. března 2023

HGTV's Barbie Dreamhouse Challenge 2023

Splněný sen pro fanoušky Barbie na celém světě, když ikonický Barbie Dreamhouse přichází k životu se zbrusu novým soutěžním seriálem na HGTV, který pořádá supermodelka, návrhářka, autorka a podnikatelka Ashley Graham.

Se slavnými hosty, výbuchy z minulosti a vším, co se týká Barbie, osm týmů superhvězd HGTV poskytne jednomu domu v Jižní Kalifornii nezapomenutelnou proměnu ve stylu Barbie a splní sen jedné vášnivé fanynky Barbie v Barbie Dreamhouse Challenge.

"Během let jsme byli hrdí na to, že jsme rozšířili značku Barbie tak, aby zahrnovala nejlepší obsah ve své třídě od animovaných seriálů a speciálů až po filmovou premiéru v kinech." řekl Fred Soulie, senior víceprezident a generální ředitel Mattel Television. "Vzhledem k tomu, že pokračujeme v oslavách Barbie Dreamhouse a výjimečného roku pro tut značku, jsme nadšení, že můžeme spolupracovat s HGTV a Ashley Graham, a přivést tento nový živý akční zážitek do života."

Toto léto je součástí řady vydání s tématikou Barbie od Warner Bros. Odhalení, Food Network také začlení elementy inspirované Barbie do Summer Baking Championship, Beachside Brawl a The Kitchen, zatímco sociální kanály WBD nabídnou exkluzivní obsah ze zákusilí Barbie Dreamhouse Challenge. 

Barbie Dreamhouse Challenge je produkován Mission Control a Mattel Television.

Oficiální teaser trailer ↓

Žádné komentáře:

Okomentovat