čtvrtek 11. května 2023

Barbie T-Shirts Collection 2023

Pozor všechny Barbie kočky! Připravte se na rozpoutání svého módního já s naší zbrusu novou kolekcí Barbie triček, která je dostupná k předobjednání exkluzivně v Simon's Collectibles.

Máme pět úžasných designů, díky kterým se budete cítit, jako byste žili ve světě Barbie. Vyberte si z elegantního a dofistikovaného trička "Barbie Linear Art", které má stylový potisk Barbie samotné. Nebo, pokud vám jde jen o doplňky, zvolte si tričko "Barbie Shoes and Handbags", které má potisk některých z nejikoničtějších módních doplňků Barbie,

Pro ty, kteří milují klasickou panenku Barbie, máme několik designů, které vám určitě vykouzlí úsměv na tváři. Tričko "Barbie Dolls" má zábavný a barevný potisk panenek Barbie z různých období, zatímco tričko "Barbie Logo" je jednoduché a stylové s odvážným grafickým znázorněním ikonického loga Barbie. A samozřejmě nesmíme zapomenout na Barbie "Barbara Roberts" unisex tričko pro dospělé, které má potisk originální panenky v ikonických černobílých plavkách, která se zapsala do historie!

Ať už jste na přehlídkovém molu nebo se jednoduše procházíte po ulici, tahle trička jsou perfektní k vyjádření lásky k Barbie.

Mrkněte ještě dnes na stránky Simon's Collectibles a předobjednejte si svá oblíbená trička Barbie. Přijměte kouzlo Barbie a nechte svoje oblečení zazářit, protože když jde o styl, nikdo to nedělá lépe než samotná Barbie!

Předobjednávejte zde: https://dollstoysngifts.co.uk/collections/barbie

 Barbie Faces Adult Unisex Pink T-Shirt - cena 18,95€

Barbie Barbara Roberts Iconic Zebra Swimsuit Adult Unisex T-Shirt - cena 18,95€


Barbie Barbie Barbie Barbie Adult Unisex T-Shirt - cena 18,95€


Barbie Doll Sold Separately Women's T-Shirt - cena 18,95€


Barbie Linear Art  Women's T-Shirt - cena 18,95€

Žádné komentáře:

Okomentovat