neděle 10. září 2023

Nintendo Switch Barbie Dreamhouse Adventures 2023

Datum vydání: 27. října 2023
Žánr: párty, neformální, minihry
Jazyk: angličtina, zjednodušená čínština, japonština
Region: Evropa

Barbie Dreamhouse Adventures zve hráče do inspirativního domu snů ikonické panenky, kde navážou přátelství s Barbie, jejími zábavnými přáteli a milující rodinou v jejím ikonickém domově v Malibu. V tomto růžovém ráji není nouze o zábavu, včetně zkrášlování každého prostorného pokoje, vaření chutných jídel, oblékání do stylových outfitů a lenošení u bazénu v horkém letním dni.

Zábava s přáteli - Barbie zvládne všechno a její přátelé také! Kromě Barbie se hráči setkají a spřátelí se sportovní fanatičkou Renee, talentovanou DJkou Daisy, milovnicí vědy Teresou, fashionistkou Nikki a samozřejmě s jediným Kenem.

Rodinné dobrodružství - Hráči nejen poznají Barbie a její přátele, ale také celou její rodinu! Do dobrodružství se připojí její temperamentní sestry Skipper, Stacie a Chelsea, a také milující rodiče pan a paní Robertsovi.

Personalizovaný Dreamhouse - Můžete Barbie upravit její velkolepý dům snů podle svých představ pomocí spousty poutavých tapet a jedinečných dekorací, ze kterých si můžete vybrat.

Různé módní vzhledy - Od sofistikovaných šatů po útulná pyžama, existuje oblečení pro každou příležitost. Hráči se mohou hýčkat novou proměnou, úžasnými doplňky a různými účesy, aby ohromili všechny ostatní Barbie panenky.

Pětihvězdičkové jídlo - Dům snů Barbie hostuje na nedotčenou kuchyni pro vaření gurmánských jídel a pečení sladkých dobrot. Fanoušci si mohou dokonce vypěstovat vlastní ovoce a zeleninu na zahradě pro extra čerstvé suroviny.

↓ Oficiální trailer ↓


↓ Oficiání obaly hry ↓

↓ Obrázky ze hry ↓

Žádné komentáře:

Okomentovat