sobota 30. března 2024

Barbie x Sodiê Doces 2024

Řetězec cukráren Sodiê Doces oznámil spolupráci s firmou Mattel a nabídne svým zákazníkům osvěžující limonádu a 5 lahodných dezertů inspirovaných Barbie.

Dostupné budou v cukrárnách Sodiê Doces po celé Brazílii.

Bolo Festa da Barbie - Dort z čokoládového těsta a růžovo-mléčné lanýžové náplně s jahodovým džemem. Pokrytý je bílou pěnou, růžovou ganache a brigadeiros s jahodovou příchutí.

Bolo Pink da Barbie - Dort z růžového těsta s růžovou lanýžovou náplní a jahodovým džemem. Pokrytý je bílou pěnou, růžovou ganache, růžovým cukrovým posypem a třpytkami.

Bombom Trufado da Barbie - Bonbon z mléčné čokolády plněný růžovo-mléčným lanýžem, který je politý proužky růžové čokolády a zdobený cukrovým růžovým posypem.

Tartelette de Morango da Barbie - Tartelette z růžové frolly s růžovým lanýžem a jahodovým džemem, který je zdobený růžovým cukrovým posypem.

Brigadeiro de Morango da Barbie - Brigadeiro s jahodovou příchutí, který je zdobený růžovým cukrovým posypem a politý proužky růžové čokolády.

Pink Lemonade da Barbie - Sycená růžová limonáda s osvěžující citronovou příchutí a kostkami ledu.

Bolo Pink da Barbie

Bolo Festa da Barbie

Zleva: Pink Lemonade da Barbie, Bombom Trufado da Barbie, Tartelette de Morango da Barbie & Brigadeiro de Morango da Barbie

Žádné komentáře:

Okomentovat